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  • Source: Food Research International. Unidade: FZEA

    Subjects: ANTIOXIDANTES, OXIDAÇÃO, CARNES E DERIVADOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      LORENZO, José Manuel et al. Natural antioxidants to reduce the oxidation process of meat and meat products. Food Research International. Oxford: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.015. Acesso em: 18 maio 2024. , 2019
    • APA

      Lorenzo, J. M., Trindade, M. A., Ahn, D. U., & Barba, F. J. (2019). Natural antioxidants to reduce the oxidation process of meat and meat products. Food Research International. Oxford: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.foodres.2018.11.015
    • NLM

      Lorenzo JM, Trindade MA, Ahn DU, Barba FJ. Natural antioxidants to reduce the oxidation process of meat and meat products [Internet]. Food Research International. 2019 ; 115 377-378.[citado 2024 maio 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.015
    • Vancouver

      Lorenzo JM, Trindade MA, Ahn DU, Barba FJ. Natural antioxidants to reduce the oxidation process of meat and meat products [Internet]. Food Research International. 2019 ; 115 377-378.[citado 2024 maio 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.015

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